IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Malaysia, malaysian : apa lagi? Jom!
-Hani-
post Jul 11 2007, 01:19 AM
Post #31


The Fear
Group Icon

Group: Members
Posts: 2,612
Joined: 31-December 06
From: Malaysia
Member No.: 1,700
Fav Character: Sam



QUOTE(Silent Rain @ Jul 11 2007, 05:15 PM) [snapback]119158[/snapback]

Alah x terpilih x per,hari orang lain dpt peluang,esok mana tahu awak plak dpt peluang..Oh yer,semalam lawak sgt,kite buat la eksperimen pasal takat beku dan takat didih air kan..Mase tu kite x beraper sihat sakit kepala,jadi kepala jadi gelong x dapat fikir btul sgt..Pastu ader laki duk sibuk jer ngan group kite sbb cara experiments kite x kena jer..Kite pun bengang lah,nak jadi citer dia ambil lah ais pastu letak la dalam bekas experimen kita yg ader ais,pastu die minta nak ais apalagi kite baling ais kat kepala die..Geram punya pasal..Haha padan muka die..Die x berani kacau kite dah lepas tu,kuang kuang lmao.gif ..

lmao.gif lmao.gif kuang kuang kuang... lmao.gif


--------------------
Bersekutu bertambah mutu means Unity is Strength. Set by Anakagome. Ty ^^.

Currently inactive.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
-Hani-
post Jul 12 2007, 10:53 PM
Post #32


The Fear
Group Icon

Group: Members
Posts: 2,612
Joined: 31-December 06
From: Malaysia
Member No.: 1,700
Fav Character: Sam



Eh, x de org nak balas kat topik ni ke??? Mcm sunyi je kat sini... Maksud kite, mane pergi Alicia (Spies89), Nab (agent_nabila), Ria dan lain2??? sweat.gif


--------------------
Bersekutu bertambah mutu means Unity is Strength. Set by Anakagome. Ty ^^.

Currently inactive.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
agent_nabila
post Jul 12 2007, 11:50 PM
Post #33


Light ♥ Crest
Group Icon

Group: Members
Posts: 439
Joined: 11-January 07
From: World of Friendship ♥
Member No.: 1,830
Fav Character: Sam



Hi! Saya kat sini! happy.gif Saya tak tahu ada berapa orang Malaysia kat sini. Ada berapa? sweat.gif


--------------------

~Doll by Lily~
Go to the top of the page
 
+Quote Post
-Hani-
post Jul 12 2007, 11:53 PM
Post #34


The Fear
Group Icon

Group: Members
Posts: 2,612
Joined: 31-December 06
From: Malaysia
Member No.: 1,700
Fav Character: Sam



QUOTE(agent_nabila @ Jul 13 2007, 03:50 PM) [snapback]119446[/snapback]

Hi! Saya kat sini! happy.gif Saya tak tahu ada berapa orang Malaysia kat sini. Ada berapa? sweat.gif

Saya, awak, Rain (Silent Rain), Jing (Yuushi) tapi dia dah x de..., Alicia (Spies89) lagi siapa?? sweat.gif


--------------------
Bersekutu bertambah mutu means Unity is Strength. Set by Anakagome. Ty ^^.

Currently inactive.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
agent_nabila
post Jul 12 2007, 11:57 PM
Post #35


Light ♥ Crest
Group Icon

Group: Members
Posts: 439
Joined: 11-January 07
From: World of Friendship ♥
Member No.: 1,830
Fav Character: Sam



Ohh... Saya dah tak tahu yand lain.


--------------------

~Doll by Lily~
Go to the top of the page
 
+Quote Post
-Hani-
post Jul 12 2007, 11:58 PM
Post #36


The Fear
Group Icon

Group: Members
Posts: 2,612
Joined: 31-December 06
From: Malaysia
Member No.: 1,700
Fav Character: Sam



QUOTE(agent_nabila @ Jul 13 2007, 03:57 PM) [snapback]119449[/snapback]

Ohh... Saya dah tak tahu yand lain.

Tak pelah. Tak tahu pun tak pe. ^^


--------------------
Bersekutu bertambah mutu means Unity is Strength. Set by Anakagome. Ty ^^.

Currently inactive.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FalleN RaiN
post Jul 13 2007, 07:24 AM
Post #37


Hmm,I still busy with my study
Group Icon

Group: Members
Posts: 361
Joined: 5-December 06
From: 4 51' N 100 44′ E
Member No.: 1,431
Fav Character: None



Yup skit jer org Malaysia kat sini..N kebanyakan mereka x slalu sgt melawat forum ni so sunyi ler thread ni..Umm nak ckp aper yer??X idea dah sweat.gif ..


--------------------
I'm keeping myself safe from distraction for now <3
Go to the top of the page
 
+Quote Post
-Hani-
post Jul 13 2007, 11:15 PM
Post #38


The Fear
Group Icon

Group: Members
Posts: 2,612
Joined: 31-December 06
From: Malaysia
Member No.: 1,700
Fav Character: Sam



QUOTE(Silent Rain @ Jul 13 2007, 11:24 PM) [snapback]119553[/snapback]

Yup skit jer org Malaysia kat sini..N kebanyakan mereka x slalu sgt melawat forum ni so sunyi ler thread ni..Umm nak ckp aper yer??X idea dah sweat.gif ..

Ye, betul ckp awak tu, Rain. Nak ckp tntg ape? Hmm....ape kata kite ckp tntg sekolah ke, sukan ke... Ha!!!! Kite ckp tntg diri kite sendiri nak??? smile.gif Tapi kena beritahu nama kite semua... X nak lah......x de idea jugak lah... blush.gif


--------------------
Bersekutu bertambah mutu means Unity is Strength. Set by Anakagome. Ty ^^.

Currently inactive.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Charlie Charles
post Jul 14 2007, 01:00 AM
Post #39


Conscript
Group Icon

Group: Members
Posts: 4
Joined: 9-April 07
From: WOOHP Malaysia with Spies89
Member No.: 2,806
Fav Character: Sam



QUOTE(Charlie Charles @ May 6 2007, 12:12 AM) [snapback]101828[/snapback]

apa khabar , lolz , ni lah topik kita? smile.gif

hai....semua..sorry sebab tak alert..em..sia gembira kita ada
forum tersendir blink.gif i.
.salam perkenalan kepada semua rakan2 dari malaysia khususnya... hyper.gif

QUOTE(agent_nabila @ Jul 12 2007, 11:50 PM) [snapback]119446[/snapback]

Hi! Saya kat sini! happy.gif Saya tak tahu ada berapa orang Malaysia kat sini. Ada berapa? sweat.gif

hai...sia charlie...salam perkenlan sweat.gif


--------------------
IPB Image
Thanks for the avatar and siggy spies89
Go to the top of the page
 
+Quote Post
-Hani-
post Jul 14 2007, 01:16 AM
Post #40


The Fear
Group Icon

Group: Members
Posts: 2,612
Joined: 31-December 06
From: Malaysia
Member No.: 1,700
Fav Character: Sam



QUOTE(Charlie Charles @ Jul 14 2007, 05:00 PM) [snapback]119717[/snapback]

hai....semua..sorry sebab tak alert..em..sia gembira kita ada
forum tersendir blink.gif i.
.salam perkenalan kepada semua rakan2 dari malaysia khususnya... hyper.gif

QUOTE(agent_nabila @ Jul 12 2007, 11:50 PM) [snapback]119446[/snapback]

Hi! Saya kat sini! happy.gif Saya tak tahu ada berapa orang Malaysia kat sini. Ada berapa? sweat.gif

hai...sia charlie...salam perkenlan sweat.gif

Hai, Charlie! Saya Hana. Saya tak tahu pulak awak ni dari Malaysia jugak. sweat.gif Awak duduk di mana? Sabah sama dengan Spies89 ke? happy.gif


--------------------
Bersekutu bertambah mutu means Unity is Strength. Set by Anakagome. Ty ^^.

Currently inactive.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FalleN RaiN
post Jul 14 2007, 03:59 AM
Post #41


Hmm,I still busy with my study
Group Icon

Group: Members
Posts: 361
Joined: 5-December 06
From: 4 51' N 100 44′ E
Member No.: 1,431
Fav Character: None



Umm ckp pasal kawan2 kat skolah nak??Oh yer,kite punya deskmate merupakan kawan sejak dari tadika lagi..Dulu x rapat sgt,kini kira rapat gak sbb duk sebelah kan tongue.gif ??Ader kawan kite sebelah kelas merupakan kawan yg pertama kite kenal masa darjah 1,tapi tadika x kira laa..Tapi kawan kite nih suka mengusik sgt kite,mcm2 dier kata rolleyes.gif ..Kadang2 x tahan gak,tapi slalunya seronok diusik begitu XP..


--------------------
I'm keeping myself safe from distraction for now <3
Go to the top of the page
 
+Quote Post
-Hani-
post Jul 14 2007, 07:52 AM
Post #42


The Fear
Group Icon

Group: Members
Posts: 2,612
Joined: 31-December 06
From: Malaysia
Member No.: 1,700
Fav Character: Sam



QUOTE(Silent Rain @ Jul 14 2007, 07:59 PM) [snapback]119746[/snapback]

Umm ckp pasal kawan2 kat skolah nak??Oh yer,kite punya deskmate merupakan kawan sejak dari tadika lagi..Dulu x rapat sgt,kini kira rapat gak sbb duk sebelah kan tongue.gif ??Ader kawan kite sebelah kelas merupakan kawan yg pertama kite kenal masa darjah 1,tapi tadika x kira laa..Tapi kawan kite nih suka mengusik sgt kite,mcm2 dier kata rolleyes.gif ..Kadang2 x tahan gak,tapi slalunya seronok diusik begitu XP..

Kite kat sekolah xde kwn sejak tadika... Sbb semasa kite tadika, kite duduk kat Ipoh. Bila darjah 2, pindah kat Penang. sweat.gif Sampailah sekarang ni... happy.gif

Kite lahir kat Seremban, Negeri Sembilan. Tapi kite besar kat Ipoh. Jadi, kite x reti ckp negeri sembilan. Ipoh reti lah. Eh....ni dah masuk subject lain ni... sweat.gif


--------------------
Bersekutu bertambah mutu means Unity is Strength. Set by Anakagome. Ty ^^.

Currently inactive.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FalleN RaiN
post Jul 14 2007, 08:12 AM
Post #43


Hmm,I still busy with my study
Group Icon

Group: Members
Posts: 361
Joined: 5-December 06
From: 4 51' N 100 44′ E
Member No.: 1,431
Fav Character: None



X per campur topik lain best gak tongue.gif ..Kite plak lahir kat Kuala Nerang,Kedah dan membesar di Taiping,Perak..Kita pindah ke Taiping mase kite umur 1 setengah agak nyer..Kite sorang jer lahir kat Kedah adik-beradik lain semua lahir kat Perak same ngan mak kite unsure.gif ..Ayah kite lahir kat Kedah same ngan kite X3..


--------------------
I'm keeping myself safe from distraction for now <3
Go to the top of the page
 
+Quote Post
-Hani-
post Jul 14 2007, 08:16 AM
Post #44


The Fear
Group Icon

Group: Members
Posts: 2,612
Joined: 31-December 06
From: Malaysia
Member No.: 1,700
Fav Character: Sam



QUOTE(Silent Rain @ Jul 15 2007, 12:12 AM) [snapback]119797[/snapback]

X per campur topik lain best gak tongue.gif ..Kite plak lahir kat Kuala Nerang,Kedah dan membesar di Taiping,Perak..Kita pindah ke Taiping mase kite umur 1 setengah agak nyer..Kite sorang jer lahir kat Kedah adik-beradik lain semua lahir kat Perak same ngan mak kite unsure.gif ..Ayah kite lahir kat Kedah same ngan kite X3..

Oh, nampak nye ade org Kedah kat sini! XD Adik-beradik kite semua lahir same dgn kite. Mak kite lahir kat Taiping happy.gif Ayah kite lahir kat Johor x silap kite...

Eh, awak x tido lg ke??? Dah pkl 12 lebih dah ni...


--------------------
Bersekutu bertambah mutu means Unity is Strength. Set by Anakagome. Ty ^^.

Currently inactive.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
FalleN RaiN
post Jul 14 2007, 08:19 AM
Post #45


Hmm,I still busy with my study
Group Icon

Group: Members
Posts: 361
Joined: 5-December 06
From: 4 51' N 100 44′ E
Member No.: 1,431
Fav Character: None



Hana awak pun x tido lagi ker??Kite x per,biasa tido lewat biasalah hujung minggu slalu tido lewat tongue.gif ..Tapi x baik utk kesihatan>.<..


--------------------
I'm keeping myself safe from distraction for now <3
Go to the top of the page
 
+Quote Post

13 Pages V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic

 

Lo-Fi Version Time is now: 16th June 2019 - 11:43 PM
Skin By: atsaunier Winxperts.net